Dodnes má Vlastíka v srdci. „Byl to silný vztah, hluboké pouto,“ říká Vítková. Na počátku 70. let spolu ztvárňovali titulní role v baletu Romeo a Julie. Láska romantických hrdinů se jim přenesla i do soukromí. A to tak mocně, že plánovali sňatek!

„Nakonec to nevyšlo, protože jsme přece jen byli velice mladí,“ vysvětlila Michaela. Vzala si nakonec jiného, mají spolu syna, ale pak se rozvedli. Vlastimil se v roce 1986 oženil s Hanou Zagorovou (69).

Byli spolu téměř šest let, během nichž se neúspěšně pokoušeli adoptovat holčičku. V roce 1992 se rozvedli a zpěvačka se následně vdala podruhé a s operním pěvcem Štefanem Margitou (59) žije dodnes.

Na narozeninovém koncertě měla původně účinkovat také Marta Vančurová (67). Nejenže spolu hráli ve filmu Den pro mou lásku (1976), ale hlavně se o ni pak Vlastík dojemně staral, když bojovala s rakovinou. Herečka se na generálku omluvila, protože musí šetřit síly. Prý v úterý večer čekala na odvoz do Státní opery, avšak domluvené auto pro ni nepřijelo! Tak zase odjela zpět na chalupu. „Popřeju Vlastíkovi osobně,“ vzkázala oslavenci.

Video
Video se připravuje ...

France uspořádal Harapesovi narozeninový koncert. David Turek, Jan Jedlička

VŠE O VLASTIMILU HARAPESOVI A JEHO JUBILEU ČTĚTE>>>ZDE!

Fotogalerie
30 fotografií