Kulatiny se prostě slavit musí! A nejlépe ve velkém stylu. Bývalý baleťák a herec Vlastimil Harapes se toho nebál a s gratulanty se sešel rovnou ve Státní opeře, kde mu všichni s láskou popřáli k jeho sedmdesátinám.

Na oslavě nechyběla jeho exmanželka Hana Zagorová (69), Jiří Suchý (84) s Jitkou Molavcovou (66) nebo herečka Uršula Kluková. Pogratulovat mu přišli i zpěvačka Leona Machálková (49), zpěvák Martin France (52) a mnoho dalších. „Chvílemi jsem cítil dojetí,“ přiznal Harapes, jehož narozeninový večer točila Česká televize a vysílat se bude po prázdninách.

Jeho bývalá manželka Hana Zagorová dokonce kvůli oslavě odložila cestu do Španělska, kam se svým manželem Štefanem Margitou pravidelně jezdí. „Letenku jsem měla se Štefanem koupenou už dlouho. Pak jsem se dozvěděla, že bude mít Vlastík narozeninovou akci ve Státní opeře. Nechala jsem Štefíčka odletět do Málagy samotného, já si musím zkrátka koupit novou letenku, protože přebookovat už to nešlo,“ řekla Zagorová Blesku s tím, že není jen Harapesova ex, ale hlavně kamarádka.  „Je to i takový recept pro ostatní rozvedené páry,“ upozornila Hanka. „Nebuďte jen exmanželé, ale kamarádi,“ poradila vesele zpěvačka.

Fotogalerie
13 fotografií