Sype si popel na hlavu. Sporťák Michal Hrdlička na filmovém festivalu ve Varech předvedl, že když pařit, tak pořádně. Nejenže do sebe nalil litry vína a nejrůznějšího alkoholu, také ochmatával přítomné dámy v proslulém Finlandia stanu, což bylo, světe div se, zachyceno objektivy přítomných fotografů.

I když měl po probuzení pocit, že se ničeho nedopustil a navíc, že on vlastně za nic nemůže, jeho přítelkyni Karolíně Plíškové se jeho party program jistě nelíbil. „Rozhodně jsem se hodně zamyslel nad tím, co si můžu a nemůžu coby partner milovaného člověka dovolit na veřejnosti,“ uvedl Hrdlička. Otázkou zůstává, proč se nad tím nezamýšlel už onoho večera a místo toho se věnoval popíjení s jinými slečnami. Dokonce i druhý den, kdy svou alkoholovou jízdu zopakoval.

Video
Video se připravuje ...

Hrdlička se ve Varech zlil jako dělo! Líbal se s každou a pak močil na ulici! Blesk TV

Fotogalerie: Líbačka a močení na ulici: Opilý Hrdlička…
54 fotografií
Karolíně bych se rád omluvil za to, čemu kvůli našemu festivalovému flámu s kamarády musela čelit mediálně, beru si z toho pro nás a hlavně pro sebe velké ponaučení a fakt to nemyslím jako frázi,“ dodal sporťák, který své chování ve Varech opravdu nedomyslel. 

Video
Video se připravuje ...

Hrdlička na baru Blesk TV

Není to poprvé, co Hrdlička nepromyslel důsledky svých činů. Po rozchodu s oblíbenou moderátorkou Lucií Borhyovou mu dlouho trvalo, než se trochu srovnal po alkoholových seancích s kamarády, a jak je vidět, stále ho to nepřešlo.

VŠE O MICHALU HRDLIČKOVI NA BLESK.CZ>>>ZDE!

Fotogalerie
36 fotografií