Dávní milenci uvažují o tom, že by si spolu stoupli před oltář. „Bohunku bych si klidně vzal,“ řekl Aha! Skopeček. Jeho vyvolená má ale podmínku. „Kdyby k tomu opravdu došlo, tak budu chtít po zlých zkušenostech předmanželskou smlouvu,“ reagovala Bohunka. Manžel ji totiž vyhodil z bytu, když se v 60 letech zakoukal do osmadvacetileté Romky, kterou si se čtyřmi dětmi nastěhoval domů.

Bohunka už dávno žije v Praze, se Skopečkem se přátelí a teď ho denně navštěvuje v Psychiatrické nemocnici Bohnice, kde byl hospitalizován se zlomeným žebrem.

Do domova důchodců nechce a doma potřebuje pečovatelku. „Že prý si mě vezme. A potom se mě bez skrupulí zeptal, jestli s ním budu spinkat,“ vypráví Skopečkova dávná láska.

Když bylo Bohunce 18 let, tak ji tehdy pětačtyřicetiletý Jan Skopeček připravil o věneček. „Byl rozlítaný. Do Horního Jelení se ale rád vracel, i když už žil v Praze a oženil se. To jsme spolu vždycky protančili a prohýřili noce,“ svěřuje Bohunka. O nejbližší budoucnosti má jasno: „Svatba nesvatba, Honzu za chvilku z nemocnice propustí a teď je nejdůležitější ten jeho byt pořádně vygruntovat. Potom se uvidí.“

Manželka herce Věra Tichánková odešla do hereckého nebe po dlouhých zdravotních problémech, které jí ani neumožnily strávení Vánoc v teple domova. Představitelka Černé kroniky v Ať žijí duchové zemřela v lednu 2014 ve Vinohradské nemocnici ve věku 93 let.

Fotogalerie
11 fotografií