Moderátorka Pavla Charvátová se na televizních obrazovkách objevila před dvaceti lety, když ještě chodila do školy. Svůj debut měla ve Snídani s Novou. I když za celou svou televizní kariéru neměla žádný problém s přeřeky, stala se jí jiná nepříjemná situace.

„Jednou jsem právě v té Snídani měla tričko s docela velkým výstřihem a povedlo se mi naklonit se tak, že mi bylo na kameře vidět úplně všechno. A nikdo z režie mi to neřekl. Všichni se tím kochali a smáli se tomu. A to se vysílalo živě, takže to nešlo vrátit zpátky,“ zavzpomínala Pavla.

Dneska už je ale takovýmto trapasům konec. Pavla úplně odešla z televizních obrazovek a začala se věnovat něčemu jinému. „My jsme spolu s manželem a dalšími partnery otevřeli golfové hřiště na Slapech. Jsem manažerem golfového resortu, což je úplně jiná práce než v televizi a je to hrozně fajn,“ řekla Charvátová iDnes.cz.

Odchod z televize však měl svůj důvod. „Když jsem se rozhodla, že z televize odejdu, tak jsem věděla, že už se nevrátím. Já jsem potřebovala změnu. Teď už jsem vlastně sedm let mimo televizi a jsem spokojená,“ dodala.

Fotogalerie
8 fotografií