A právě toto onemocnění se podle Nového Času, který informaci o kolapsu herce přinesl, mohlo podepsat pod to, že nedaleko u svého domu v obci Borinka ztratil vědomí.

Hvězda Slovenského národního divadla tak musela být urychleně převezena do nemocnice v centru Bratislavy, kde podle některých zdrojů bojuje Marián Labuda o život. 

Před necelými dvěma lety se také Marián Labuda nechal slyšet, že končí s hereckou kariérou. „Už se necítím na to, abych něco točil. Chci, aby si na mě diváci odnesli hezké vzpomínky,“ řekl po premiéře snímku Andělé všedního dne herec, který se ale nakonec přece jen nechal přesvědčit k dalšímu natáčení. Podle všeho by se měl objevit v pohádkách Anděl páně 2 (premiéra letos) a Zlatovláska (premiéra v roce 2017).

Jak už bylo řečeno, Labuda se dlouho potýká se silnou cukrovkou, která se mu zhoršuje. Má také velkou nadváhu, která mu ztěžuje pohyb, a herec se tak podle svědků rychle zadýchává.

Své nemoci také Labuda připisuje to, že je čas od času vztekloun. „Problém byl v tom, že my herci obvykle nenajdeme čas se pravidelně najíst. A když nám cukrovkářům poklesne cukr, máme nepřiměřené reakce,“ řekl v rozhovoru pro Blesk představitel Pánka z kultovní komedie Vesničko má středisková.

VŠE O HERCI MARIÁNU LABUDOVI NA BLESK.CZ ČTĚTE >>> ZDE!!!

Fotogalerie
21 fotografií