Svatebčané začali na Farmu Michael na tvrzi v Nedvězí přijíždět kolem půl třetí odpoledne. Mezi prvními byli dokonale sladění rodiče nevěsty a také její družičky.

Svatbu roku jsme sledovali ONLINE››

Zhruba o hodinu později dorazila Ondřejova matka Hana Gregorová se svým novým partnerem. Na hostinu přivezli 37 štrůdlů, které herečka včera na svatbu speciálně upekla. S jednou krabicí pak dokonce zamířila k novinářům a fotografům, kterým své dobroty nabídla. Její čtyřnohý mazlíček, kterého si s sebou přivezla, se mohl jen mlsně olizovat.

Atmosféru na venkovské veselici skvěle dokreslovala cimbálová kapela, kterou miloval ženichův otec Radoslav Brzobohatý (†79). Ten se druhé svatby svého syna sice nedožil, ale muzika ho všem symbolicky připomínala.

Video
Video se připravuje ...

Svatba Kuchařové a BrzoGregora: Paroháč ženichově matce při tajném focení! Martin Hykl

Zatímco většina hostů přišla na mejdan s doprovodem, herec a zpěvák Vojta Dyk (30) byl osamělý jako kůl v plotě. Přišel bez partnerky Táni Vilhelmové a pořád telefonoval. Na večírku mu dělala společnost kolegyně Tereza Černochová (32).

Když byli všichni na místě, zahájil ženich svatební veselí. „Nesmírně si s mojí ženou vážíme, že jste všichni přišli, patříte mezi naše přátele, a teď si pojďme společně užít svatbu,“ pronesl. Před setměním pak svatebčané vypustili do nebe desítky balónků, které mají novomanželů přinést štěstí.

Hana Gregorová si pak se svým zajíčkem Ondřejem Koptíkem vyrazila na romantickou procházku se psem po okolí. Celou cestu se zamilovaně drželi za ruce a na každém kroku se líbali. Pak se vrátili do víru svatebního veselí.

Dění na svatbě Ondřeje B. Gregora a Táni Kuchařové dál sledujeme. V pátečním tišteném Blesku pak naleznete exkluzivní fotografie novomanželů.

Fotogalerie: Svatba Táni Kuchařové a Ondřeje…
178 fotografií