V sázce je hned několik variant, jak by se KuchařováBrzobohatým mohli po svatbě jmenovat. Mohou užívat společné příjmení, jednoduše Gregorovi. Nebo si každý nechá své, pod kterým je lidé v Čechách i ve světě znají – Taťána Kuchařová a Ondřej Gregor (Brzobohatý).

Podle českých zákonů může mít muž dvě příjmení pouze v případě, že se ožení a přijme příjmení manželky. Z Ondřeje by se rázem stal Ondřej Kuchař Gregor. To platí i pro Taťánu.Ta by pak byla Taťána Kuchař Gregor(ová). Nebo také může být Taťána Kuchařová Gregorová.

O jejich příjmení mlží i přítomní svatebčané. „No, jejich příjmení, to je velký téma. Vlastně to tam ani nezaznělo, jaké budou užívat společné příjmení. Všichni to teď řeší a mně nepřísluší, abych se k tomu vyjadřoval. To bych zase schytal,“ řekl Blesk.cz milenec Hany Gregorové Ondřej Koptík.

Vyhnul se tomu i zpěvák Ondřej Ruml či plastický chirurg Jan Měšťák. Oba tvrdili, že to při obřadu nezaslechli. A moderátor VIP zpráv Petr Vágner pro změnu zažertoval, že se budou jmenovat Vágnerovi. Bude zkrátka ještě chvilku trvat, než se to dozvíme.

POZOR, UŽ ZÍTRA V TIŠTĚNÉM BLESKU EXKLUZIVNÍ FOTOGRAFIE NOVOMANŽELŮ!

Video
Video se připravuje ...

Gregorová na svatbě syna představila milence: Možná se vdám i já! David Turek

Fotogalerie: Svatba Táni Kuchařové a Ondřeje…
178 fotografií
Video
Video se připravuje ...

Gregorová o svatbě syna: Je to jen formalita! Ale chybí mi tu Radek! David Turek

Fotogalerie
34 fotografií