Karel Gott (76) už je v plné síle! Zpěvák je z nejhorší venku a užívá si života plnými doušky. Po týdnech strávených doma si Gott užívá zejména procházky přírodou, při kterých mu dělá společnost manželka Ivana (40) a fenka Stella. Podle informací Blesku snímky vznikly o víkendu u brněnské přehrady. Právě tam byli Gottovi podle informací Blesku na návštěvě u rodinné kamarádky, Ilony Csákové (45). Jedna ze zpěvaččiných yorkšírek je vidět na snímku.

Gott svým fanouškům poslal fotografie, které ho zachycují v dobrém rozmaru. Na jedné stojí s jeseterem a na druhé v holinách z hudebního festivalu Rock for People, kde před třemi lety naprosto zazářil. Že by si proto Slavík našel čas i na rybaření?

To z fotek není zřejmé, nicméně Slavík nemá rybářský lístek. Je ale zjevné, že pobyt v přírodě ho činí šťastným. „Příroda je místo, kde mohu nabrat inspiraci, nápady a novou energii k životu,“ řekl nám před časem v rozhovoru. Gott svým fanouškům rovněž popřál pěkné léto. „Posílám vám pozdravy z přírody a přeji vám krásné léto,“ připsal k snímkům. Už v pátek má zpěvák odletět s rodinou na dovolenou k moři. Blesk bude Karlu Gottovi v patách!

Karel Gott onemocněl rakovinou mízních uzlin v listopadu loňského roku. Lékaři mu nemoc diagnostikovali při operaci náhlé příhody břišní. Léčba však naštěstí zabrala a zpěvák už se těší, až zase bude dělat radost svým fanouškům na pódiích.

VŠE O KARLU GOTTOVI NA BLESK.CZ ČTĚTE ZDE>>
Fotogalerie
22 fotografií