Jen pár hodin před tím, než si Táňa Kuchařová s Ondřejem Brzobohatým řeknou své ANO, na poslední chvíli ladí vše potřebné. Na skútru poletují ulicemi Prahy a hbitě se proplétají centrem věčně ucpaného města.

Ondřej, který skútr řídí, příliš neřešil dopravní předpisy a Táňa se během divoké jízdy k němu tiskla. Milenci pak zaparkovali před cestovní kanceláří. Že by si jeli vybrat, kam pojedou na líbánky...?

Jednu dovolenou už mají za sebou. Před týdnem odcestovali do Německa, kde se oddávali své lásce. „Výlet do Berlína,“ chlubila se zamilovanými fotkami modelka.

Táňa si pak udělala menší rozlučku se svobodou se svými sestrami. „Noční Praha a cácorky vyrazily ven,“ okomentovala snímek. Holky se na dámské jízdě posilnily pivem. 

Fotogalerie: Ondřej Brzobohatý a Taťána Kuchařová
119 fotografií

O víkendu už byli s Ondřejem zase spolu. Tentokrát si udělali výlet do ZOO, kde se pomuchlovali s malým hrošíkem a mláďátkem hrabáče kapského. Toho s Brzobohatým adoptovali. „Tohle je náš malej, teda už velkej Kito Felix. Bude odstaven od maminky a v Dánsku ho čeká nová nevěsta k páření, tak jsme se loučili,“ vysvětlila.

Mezitím Táňa ještě stihla pár pracovních schůzek a projektů. Teď už by ale měla všeho nechat a pořádně se vyspat. Svatba už jim klepe na dveře. 

VŠE O ONDŘEJI BRZOBOHATÉM (GREGOROVI) NA BLESK.CZ >>> ZDE!!!

VŠE O TAŤÁNĚ KUCHAŘOVÉ NA BLESK.CZ >>> ZDE!!!

 

Fotogalerie
27 fotografií