Ondřej Brzobohatý si Johanu, tehdy Indrákovou, bral po pětileté známosti. Proslýchalo se, že právě Johana byla tím, kdo mu dohodil moderování první řady SuperStar. Když ji společně s Laďkou Něrgešovou uváděl, už s půvabnou produkční rok randil a ona v té době pracovala na Nově.

Rodiče Ondry Radek a Hana byli od začátku proti jeho vztahu. A když se dozvěděli, že má v plánu si Indrákovou vzít, málem ho vydědili. Nakonec jen sabotovali jeho svatbu v Ledeburských zahradách.

Fotogalerie: Ondřej Brzobohatý a Taťána Kuchařová
119 fotografií

Manželství vydrželo pouhé čtyři roky. Páreček se prý pokoušel o miminko, ale nevyšlo to. Po rozvodu s Ondřejem zůstala Johana na Nově, pak odešla na volnou nohu. Příjmení Brzobohatá si změnila na Arletová.

Po rozvodu byl Ondra několikrát přistižen v objetí s různými ženami, ale vztah potvrdil, až s Miss World Taťánou Kuchařovou. Momentálně spolu žijí ve společné domácnosti tři roky a už brzy stanou před oltářem. Je téměř jisté, že tentokrát si veselku svého syna nenechá ujít jeho matka Hana Gregorová se svým mladým milencem Ondřejem Koptíkem.

Jak se podle vás bude po svatbě jmenovat Taťána Kuchařová?
Celkem 6594 hlasujících

VŠE O ONDŘEJI BRZOBOHATÉM (GREGOROVI) NA BLESK.CZ >>> ZDE!!!

VŠE O TAŤÁNĚ KUCHAŘOVÉ NA BLESK.CZ >>> ZDE!!!

Fotogalerie
17 fotografií