Když se před třemi lety provalilo, že Ondřej Gregor (Brzobohatý) randí s modelkou Táňou Kuchařovou, okolí se moc nadšeně netvářilo a vztahu nikdo nedával dlouhého trvání. Negativně se na celou věc dívala i maminka herce Hana Gregorová.

O slečně Kuchařové se nechci a nebudu vyjadřovat,“ odsekla tehdy Gregorová v rozhovoru pro Rytmus života. Situace se ale zanedlouho mezi oběma ženami Ondřejova života změnila a Táňa byla přijata do rodiny, jak se patří.

„Za Ondru a Táňu jsem šťastná, vždyť jsou zamilovaní, spokojení. Ale jsem taky ráda, že vlastně ani nevím, jak to mezi nimi doma funguje. Když je vidím spolu, je to všechno jen zalité sluncem, bez mráčků. A oba jsou snad dost chytří, že se nehodlají brát. Ale kdyby na to došlo, tak fajn, je to jejich volba,“ řekla Hana Gregorová magazínu Blesk s tím, že se svému synovi do jeho vztahů a partnerek nikdy nepletla.

Fotogalerie: Ondřej Brzobohatý a Taťána Kuchařová
119 fotografií

A po třech letech společného vztahu se prý rozezní svatební zvony. Podle informací Blesku veselka proběhne ve čtvrtek. Před svatbou si snoubenci vyrazili do Berlína za památkami, zábavou a podle fotografií i za nákupy. Zdá se, že nic nechtějí ponechat náhodě a svatba nebude nic malého.

VŠE O ONDŘEJI BRZOBOHATÉM (GREGOROVI) NA BLESK.CZ >>> ZDE!!!

VŠE O TAŤÁNĚ KUCHAŘOVÉ NA BLESK.CZ >>> ZDE!!!

VŠE O HANĚ GREGOROVÉ NA BLESK.CZ >>> ZDE!!!

Fotogalerie
12 fotografií