Prvním překvapením v rodině bylo představení nového partnera Hany Gregorové. Tím je ženatý táta dvou malých dětí Ondřej, který je o dva roky mladší než syn ředitelky divadla. Pravda o jejich vztahu se objevila na světle světa nečekaně a brzy se ukázalo, že ti dva spolu netvoří pár nikterak krátce. Ondra už dokonce venčí psa, kterého si Hana pořídila s předchozím manželem Radoslavem Brzobohatým (†79). Hana už také opustila vilu u Říčan, kde žila se slavným hercem, a bydlí se svým zajíčkem v Praze. Také urnu s popelem slavného herce s novým vztahem umístila do hrobu, i když dlouho říkala, že se jí nemůže jen tak zbavit, a měla ji u sebe.

Druhým překvapením bylo, že se koncem května Ondřej Brzobohatý přejmenoval na Ondřeje Gregora. Pomineme-li fakt, že za zahození tátova jména se na něj některé celebrity zlobí, nelze opomenout, jak Ondřej změnu odůvodnil. Prý je jméno Gregor lepší pro kariéru v zahraničí. Fanouškům také tvrdil, že se teď jmenuje Ondřej Brzobohatý Gregor a že si obou příjmení stejně váží. Jenže podle právníků nemluví pravdu. A ani nemůže. Český právní řád totiž neumožňuje mít dvě příjmení bez sňatku, který vám druhé jméno tak nějak nabídne od vašeho protějšku.

Když už jsme u té svatby. Podle informací Blesku má Ondřej Brzobohatý (chcete-li Ondřej Gregor) ve čtvrtek naplánovanou svatbu s modelkou a misskou Taťánou Kuchařovou. Před svatbou si snoubenci vyrazili do Berlína za památkami, zábavou a podle fotografií i za nákupy. Zdá se, že nic nechtějí ponechat náhodě a svatba nebude nic malého. Bude nicméně zajímavé sledovat, zda se z Taťány Kuchařové stane Taťána Gregor, Taťána Gregorová nebo třeba Taťána Gregor(ová) Kuchařová. Na slavné příjmení Brzobohatá totiž kvůli předchozímu kroku svého milého zjevně nedosáhne…

Jak se podle vás bude po svatbě jmenovat Taťána Kuchařová?
Celkem 6595 hlasujících

VŠE O ONDŘEJI BRZOBOHATÉM (GREGOROVI) NA BLESK.CZ >>> ZDE!!!

VŠE O TAŤÁNĚ KUCHAŘOVÉ NA BLESK.CZ >>> ZDE!!!

VŠE O HANĚ GREGOROVÉ NA BLESK.CZ >>> ZDE!!!

Fotogalerie: Ondřej Brzobohatý a Taťána Kuchařová
119 fotografií

Fotogalerie
50 fotografií