Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Kdo končí před oltářem s českými misskami? Sportovci, herci a podnikatelé! Tady je trefný přehled

/
  • Které modelky lovily v jakých vodách???
    3. září 2017 ● 06:06

    To, že se sportovci ohlížejí za krásnými modelkami, nejlépe misskami, je stará velká pravda. Občas ale dámy udělají výjimku a skončí v náruči mužů, kteří mají jiné ambice, nežli sportovní. Které missky lovily ve sportovním rybníčku a které ne?

  • 1.

    Veronika Kopřivová

    Finalistka Miss Veronika Kopřivová se dala dohromady s hokejovým Bohem Jaromírem Jágrem. Když tato informace unikla do médií, všechny jeho fanynky zaplakaly. Jardův vztah s Veronikou neohrozila ani informace, že si blondýnka kdysi přivydělávala jako tanečnice u tyče. 

    Při příchodu měla Veronika prstýnek na levé ruce
    Autor: Dominik Bakeš, Martin Sekanina

  • 2.

    Tereza Chlebovská

    Miss ČR 2012 Tereza Chlebovská má s fotbalistou Pavlem Kadeřábkem roční dceru Emičku. A nedávno páreček dokonce svoji lásku utvrdil sňatkem. No a co si budeme povídat, ti dva tvoří jeden z nejkrásnějších párů šoubyznysu.

    Tereza Chlebovská s kluky
    Autor: Instagram/Tereza Chlebovská

  • 3.

    Veronika Červenka

    Hokejista Roman Červenka a Veronika Machová se dali dohromady díky sociální síti. Okamžitě si páreček padl do oka a zanedlouho se Veronice narodil syn Denis. Svatba na sebe samozřejmě také nenechala dlouho čekat a dnes je z Veroniky Machové Veronika Červenka.

    Veronika Machová a její přítel, hokejový borec Roman Červenka. Ona si spíchla do zvonu se rozšiřující kalhoty s dezénem hadiny, jež doplnila podivnou košilí, sandály na platformě a taky pár pírek přidala do uší. On jí nahrává véčkovým trikem, jakýmsi jemným pulovrem, jenž cirkus (včetně kalhot a bot) láskyplně umocňuje na druhou.
    Autor: Hermina.cz

  • 4.

    Lucie Hadašová

    Misska Lucie Hadašová také zalovila ve sportovním rybníčku a skončila s hokejovým útočníkem, který v současnosti hraje za Hradec Králové Jaroslavem Bednářem. Dvojici se narodily zatím dvě dcery Denisa a Vanessa. Lucie by se ale dalším potomkům rozhodně nebránila.

    Lucie Hadašová s manželem Jardou Bednářem
    Autor: Pavel Machan

  • 5.

    Iva Kubelková

    Iva Kubelková si v roce 1996 odnesla titul 1. vicemiss. Její život byl plný zajímavých mužů. Ostatně randila také s Jaromírem Jágrem. Nakonec se ale jejím životním partnerem stal významný designer Georg Jirasek, se kterým má dnes už moderátorka, herečka a zpěvačka dcery Natálii a Karolínu.

    Iva s přítelem na vyhlášení ankety Žena regionu
    Autor: herminapress.cz

  • 6.

    Alena Šeredová

    Modelka a misska Alena Šeredová opustila Českou republiku a odstěhovala se do Itálie, kde dlouho žila v manželství s fotbalistou Gianluigi Buffonem, kterému porodila dva syny. Jejich manželství však nedopadlo a Alena si momentálně užívá novou lásku s novým přítelem.

    Alena a Gigi se brali v Praze na Vyšehradě. Už tehdy byli oba jejich synové na světě.
    Autor: archiv Blesku

  • 7.

    Agáta Prachařová

    Modelka Agáta Prachařová měla divoké dospívání a na veřejnosti se ukazovala se sportovci i s lidmi ze šoubyznysu. Chodila například s hokejistou Jiřím Hudlerem, který se o víkendu oženil s její bývalou manažerkou Hankou Chymčákovou nebo zpěvákem Sámerem Issou. Nakonec si však vzala herce Jakuba Prachaře, s nímž vychovává svého syna Kryšpína, kterého má s bývalým hráčem amerického fotbalu Miroslavem Dopitou a brzy mu porodí potomka.

    Manželé Prachařovi
    Autor: archiv Blesku

  • 8.

    Jitka Nováčková

    Modelka Jitka Nováčková našla spřízněnou duši ve fotbalistovi Timu Sparvovi. A kde že Jitka k pohlednému Finovi přišla? No, zdá se, že za vším bude její kamarádka Nikola Buranská (25). Patrně ji vzala s sebou do Dánska, dokud tam ještě dojížděla za českým reprezentantem Filipem Novákem (26), a tam potkala jeho fešného spoluhráče. Je řízným záložníkem nejen v Midtjyllandu, ale má na kontě i 49 startů za finský nároďák!

    Jitka Nováčková vzala přítele Tima do Prahy.
    Autor: Instagram

  • 9.

    Diana Kobzanová

    Další bývalou misskou, která sbalila sportovce, je Diana Kobzanová. Ta porodila dceru Ellu hráči NHL Michalu Frolíkovi, se kterým spokojeně žije v Americe. Tříčlenné rodince to spolu moc sluší, ke svatbě však ještě zatím nedošlo.

    Diana s přítelem Frolíkem se moc často nefotí.
    Autor: archiv Diany Kobzanové

  • 10.

    Tatiana Kuchařová

    A konečně modelka a Miss World Táňa Kuchařová. Ta se provdala za muzikanta a herce Ondřeje Brzobohátého a zatím se zdá, že to bylo to nejlepší, co mohli udělat. Láska mezi nimi stále jenom kvete.

    Táňa Kuchařová s přítelem Ondřejem Brzobohatým
    Autor: profimedia.cz

Diskuse k článku Přidat názor
Počet komentářů: 10

salto: Prachy si žádají kvalitní mezinožní prostor no a ta děvčata jej mají a nedělají s tím štráchy

(04. 09. 2017 07:33)

agfor: Missky ? Napište rovnou zlatokopky, které si berou flákače, kteří nechtějí pracovat a dělají proto všechno možný - ručičky nebojte se, pracovat nebudete.

(03. 09. 2017 12:32)

mitoz: Tohle už je dost archívní bulvár . Informace těžce neaktuální a navíc selektivně vybrané.

(03. 09. 2017 12:27)

krtek.: asi jí Jarda koupil titul a my to jeste nevíme

(03. 09. 2017 08:21)

paralenka: Smysl tohoto článku mi zcela uniká, neboť jde o staré stokrát omílané informace, které postrádají aktuálnost! Autor by se měl alespoň namáhat a upravit fakta tak, aby informace byly aktuální! Být bulvárem přece neznamená být odpadem žurnalistiky - nebo snad ano?! Napsat, že čeká dítě, když dotyčná dávno porodila, že má před svatbou, která proběhla před delší dobou - fakt se nestydíte?

(03. 09. 2017 07:06)
Zobrazit celou diskusi
Články odjinud

Dnešní horoskopy