Už v pátek odpoledne se začali nevěsta se ženichem a dalšími svatebčany sjíždět na místo obřadu nedaleko Prahy. Mezi nimi byste ale marně hledali Hudlerovu rodinu! Podle informací Blesku pozvánky nedostala ani jeho maminka Věra, sestra Zuzana a babička.

S těmi měl hokejista od doby, kdy se jeho rodiče rozvedli, velmi vlažné vztahy. „Jirka zůstal s tátou, který byl hokejový trenér. Od dvou let ho učil bruslit, byl pro něho velkým vzorem. Táta ho vychovával s babičkou a máma s druhou babičkou na něj neměly takový vliv. To se samozřejmě promítá i do toho, čeho jsme svědky na svatbě,“ řekl Blesku důvěryhodný zdroj z Hudlerova okolí.

Fotogalerie: Svatba Jiřího Hudlera a Hany Chymčákové
78 fotografií

Přesto s nimi ale byl v minulosti v kontaktu, maminku například seznámil se svými expartnerkami Agátou Prachařovou (31) i Simonou Krainovou (43). „Asi se máma s jeho budoucí ženou Hankou nemusí. Možná proto se také na obřadu neobjevila,“ míní náš zdroj.

Milovaného tátu hokejista na svatbě také mít nebude. Jiří Hudler (†50) totiž před třemi roky podlehl rakovině plic. Syn za ním tehdy přes oceán spěchal do nemocnice – ale rozloučit už se bohužel nestihli…

Láska vs. zrada

Před pěti lety hokejista sbalil nejlepší kamarádku a manažerku své bývalky Agáty Prachařové, s níž žil dva roky. Přátelství modelky a Hanky Chymčákové tím ihned vzalo za své! Agáta ji nekompromisně vypoklonkovala ze svého života i firmy, protože ji prý zradila.

Do chomoutu vlezl i sporťák Smetana

Letní svatební boom už začal včera! Na Okoři se oženil sportovní moderátor České televize Jan Smetana (34). Ano řekl své dlouholeté přítelkyni Evě, se kterou má syna Bastiena (2). „My jsme se s Evičkou na rozdíl od Britů rozhodli správně – my jsme řekli společné budoucnosti ANO,“ řekli Blesku krátce po sňatku.

Fotogalerie
14 fotografií