Poté, co se na Floridě seznámila s Jaromírem Jágrem, se Veronika Kopřivová ocitla v roli, kterou jí mnoho žen a dívek mohlo závidět. Ale i ve slunném ráji se tu a tam vyskytnou problémy a na Veroniku čekaly i strasti. Celé dny byla sama, zatímco Jarda trénoval! Proč?

Veronika nemůže na Floridě pracovat a vydělávat si peníze, což účastnice České Miss 2012 nesla zpočátku dost těžce. „Neměla jsem vůbec do čeho píchnout a štvalo mě to. Já byla zvyklá vždy pracovat a něčemu se věnovat, a teď jsem najednou měla moře volného času a nevěděla jsem co s ním,“ svěřila se Veronika.

VŠE O JAROMÍRU JÁGROVI NA BLESK.CZ ČTĚTE>>>ZDE!

Pak ale začala chodit do školy a vše se změnilo: „Občas jsem až nestíhala, výuku jsem měla do jedné odpoledne a starat se o partnera a dělat mu zázemí zabere spoustu času, i když se to nezdá!“

Schází jí i finanční nezávislost, kterou s sebou stálý plat nese. „Nic mi sice nechybí, ale ten pocit, že nemám to svoje, není ideální. Vím, že Jarda by se na mě nevykašlal, kdyby se něco stalo, ale samozřejmě přemýšlím, že bych rozjela i něco svého. Nechci jen žít život toho druhého,“ prozradila Veronika, jak se v současnosti na svou finanční situaci dívá.

VŠE O VERONICE KOPŘIVOVÉ A JEJÍ MINULOSTI NA BLESK.CZ ČTĚTE>>> ZDE!

Mohlo by se zdát, že Veronika vyhledává hokejisty jako své partnery záměrně, třeba právě kvůli výši jejich platu. V minulosti totiž randila i s hokejistou Janem Bojerem. „Jestli si někdo myslí, že co sportovec, to boháč, tak je na omylu. Často je to jen navoněná bída.“

Snad i proto se nebojí, že by dostala nálepku zlatokopky. „S Jardou se tomu smějeme. Je hloupost, že bych si muže vybírala podle stavu jejich konta,“ zdůraznila Kopřivová.

Vše o vztahu Jaromíra Jágra a Veroniky Kopřivové naleznete: ZDE!

Fotogalerie
32 fotografií