Svíjet se v rytmu latinskoamerických tanců Aňu Geislerovou neuvidíme. Hvězda českých filmů měla být hlavní hvězdou taneční soutěže StarDance, která se pyšní rekordní sledovaností, jenže herečka svou účast na poslední chvíli odřekla. Tím pořádně vypekla Českou televizi, která za Geislerovou nyní musí shánět náhradu!

„Budou tak ještě shánět nějakou jinou mladou herečku, dát dohromady deset lidí není legrace,“ prozradil legendární fotbalista Ladislav Vízek (61). Bývalý fotbalista a střelec 115 ligových branek na rozdíl od Geislerové s tančením před televizními kamerami souhlasil. „Je to pravda! Kývl jsem a nemůžu to vrátit zpět,“ potvrdil svou účast v oblíbené taneční soutěži serveru Aktuálně.cz.

Účast v soutěži však neodpískala jen Geislerová! Taneční botky nenazuje ani fotbalista a Vízkův zeť Vladimír Šmicer (43). „Zeťák se podělal, měl asi rozum,“ práskl na zetě Vízek.

Legendární fotbalista moc dobře ví, že ho čeká pořádná dřina při trénincích. No a na tu se už připravuje i herečka Jana Plodková (34), která je zatím jedinou oficiálně potvrzenou hvězdou v připravované StarDance.

Vše o StarDance najdete: ZDE!

Fotogalerie
17 fotografií