První dítě má vdova po herecké legendě s jordánským lékařem Gassanem. Brali se v roce 1976 a o rok později přišla na svět Rola. Jenže žili každý zvlášť. Gassan v Emirátech a Hanka na Slovensku.

„Dubaj byla nádherná. Uvažovala jsem o tom, že bychom se s Rolou přestěhovaly, ale měla jsem strach o rodiče, kteří by zůstali po emigraci bratra sami,“ přiznala v jednom rozhovoru Gregorová, která v současnosti prožívá románek s o dost mladším mužem.

VŠE O HANĚ GREGOROVÉ A JEJÍM ZAJÍČKOVI NAJDETE>>> ZDE!

Když herečka v létě 1980 dostala nabídku točit film Noční jezdci, bylo rozhodnuto! Tehdy 28letá Slovenka se bláznivě zamilovala do Radka Brzobohatého, kterému v té době bylo 48 let.

Rozvedla se, ale mezi exmanželi zůstal pěkný vztah. Rola se s otcem, který se rovněž podruhé oženil, dál vídala. „Po sňatku s Radkem dostala Rola jeho příjmení,“ vysvětlila Hana. Dceři tehdy bylo pět let a slavné jméno nosí dodnes. Na rozdíl od mladšího brášky Ondřeje...

Ten svůj poněkud bizarní krok vysvětlil slibnou kariérou v zahraničí. „Vzhledem k tomu, že na příjmení Brzobohatý si vylamují zuby i čeští moderátoři, uvažoval jsem o jméně Gregor, které je mnohem víc mezinárodní. Moje celé jméno tedy zní Ondřej Brzobohatý Gregor,“ napsal muzikant, který žije s Taťánou Kuchařovou (28), v prohlášení na svém webu. Co na tom, že český právní řád nic takového neumožňuje a další příjmení lze získat pouze sňatkem, že...?

VŠE O ONDŘEJI BRZOBOHATÉM NA BLESK.CZ ČTĚTE>>> ZDE

 

Fotogalerie
14 fotografií