„Vtipné je, že Agáta zhruba před měsícem Andrého odchytla ve fitku a žádala ho, aby ji trénoval. On ji odmítl a ona teď o něm na svém profilu píše, že je to jen hora svalů bez mozku. Proč chtěla od něj tedy trénovat? To je nám záhadou,“ napsala si Hana Mašlíková na sociální síť.

A na druhou stranu si Agáta rýpla do toho, že Mašlíková začala blokovat lidi, kteří se postavili na Agátinu stranu, na svém facebookovém profilu. 

Agáta zveřejnila zprávu, že Mašlíková blokuje lidi na sociální síti.
Autor: Facebook.cz/Agáta Prachařová

Přítel Hanky Mašlíkové a zápasník MMA André Reinders se navezl do slavných tváří, které natáčí tréninková videa. „Proč si proboha kdejaká celebrita, která byla párkrát ve fitku, myslí, že může ukazovat, jak se má cvičit? To, že se mnoho z nich předvádí u nesmyslných cviků, jsem si už zvykl. Ale to si pro vlastní zviditelnění vezmou na triko, že si podle jejich návodu někdo bude ničit tělo? Ať to dělají samy se sebou a neničí jiné,“ a tímto komentářem rozpoutal peklo, jelikož Agáta tvrdě reagovala. „Chci být slavný a nemám na to... mozek? Svaly?... Soustřeď se na sebe a bude ti líp,“ vzkázala svalovci.

Ten ale také neodolal a ke konfliktu se vyjádřil. „Nemám nic proti tomu, když někdo ukazuje, jak cvičí, takových videí je po fb spousta. Vadí mi, pokud se někdo pasuje do role odborníka, kterým není, a dává ve videu rady, které jsou špatné. Jsem rád, že cvičíš, stejně jako jsem rád za každého jiného člověka, který se nadchne sportem. Jen nedávej špatné rady. Uznej chybu a nesnižuj se k trapným útokům. Ne všichni berou jako tu nejdůležitější hodnotu počet sledujících na fb, nebo instagramu. Pokud Ti komentáře na mém fb vadí, tak ho prostě nesleduj. PS: Rád Ti vysvětlím správné provedení kliku až Tě v tělocvičně potkám. Jen už radši nikomu nic neukazuj,“ napsal.

 

Fotogalerie
10 fotografií