Se slovenským vítězem stejnojmenné zábavné show Lukášem Adamcem (29) si střihla duo LMFAO, což je americké electro-popové duo. Jako raper s afrem na hlavě zmátla herečka všechny přítomné hosty na party.

„Jsem dost nezábavný člověk a takhle si aspoň užiju zábavu. Jako herečku mě baví být stále někdo jiný,“ tvrdí Holišová. LMFAO představují zpěváci Redfoo a SkyBlu z Los Angeles. Jejich hudba většinou oslavuje party život a pití. Styl, který hrají, sami označují jako party rock.

Rozjetý Macháček: Odhalil pupek

Hostem večera na Staroměstském náměstí byla také kapela Mig 21. Jiří Macháček (49) se do zpěvu tak položil, že prvním řadám předvedl nejen šílené grimasy, ale i bříško, které se mu kvůli prudkým pohybům dralo zpoza košile.

Polonahá Pazderková: Konečně sexy

Díky »Tvojí tváři« se herečka Iva Pazderková (36) předvedla jako zpěvačka. Navíc se přestala stydět a konečně všem ukázala, že umí být také sexy! Na večírku zazářila v průhledných šatech a všichni páni na ní mohli oči nechat.

Odkopnutá Banášová: Věří na lásku

Večer s Liborem Boučkem (35) moderovala Adela Banášová (35). Do Prahy dorazila po rozchodu s Peterem Modrovským (32), s nímž žila sedm let. Vzhledem k tomu, jak ji muži celý večer obletovali, dlouho sama určitě nebude.

Fotogalerie
13 fotografií