Z traumatu, které si nese z dětství, se pokoušel vypovídat v dramatické hře Bouře. Co se tehdy přesně stalo, dodnes ale pořádně neví. „Doma jsme trávili jarní prázdniny. A i když byl únor, bylo celkem hezké počasí. U sousedů jsme hráli na honěnou. Vybavím si, že sousedka větrala peřinu, pak ji dala na zábradlí. Sestra ji totiž poprosila o sklenici vody. Zřejmě byla děsně studená a jak to rychle vypila, dostala křeč do srdce,“ zavzpomínal v rozhovoru pro týdeník Téma herec, kterému tehdy bylo o rok méně než pětileté sestře.

„V té chvíli padla na zem a už se nezvedla. Se mnou na to koukalo dalších pět dětí. Vedle bydlela zdravotní sestřička, která přiběhla, aby jí mohla dát masáž srdce a umělé dýchání. Odvezla ji do nemocnice.“ 

„Přišel jsem bez ní domů oznámit babičce, že sestra asi umřela. Do smrti budu mít před sebou ten babiččin výraz. Pak přišli domů rodiče, z práce si odskočili na oběd a místo toho okamžitě odjeli za sestrou... Nikdy jsem se mámy neptal na podrobnosti, ale muselo to být něco příšerného,“ vypráví Csongor.

VIDEO: Csongor Kassai o šikaně: Na základce nás učitelka řezala pravítkem! 

Video
Video se připravuje ...

Csongor Kassai o šikaně: Na základce nás učitelka řezala pravítkem! Blesk TV

Fotogalerie
17 fotografií