Pražský klub Modrá Vopice je mezi punkáči a rockery legendární. Není tedy velkým překvapením, že si zpěvák Aleš Brichta vybral k zapití své svatby s Polkou Joannou zrovna tento podnik. „Dnes klub pro veřejnost uzavřen,“ napsal personál na tabule u vchodu, aby bylo všem případným návštěvníkům jasné, že musí na pivko jinam.

Svatba jednookého rockera s o třiadvacet let mladší brunetkou proběhla ve čtvrtek v pravé poledne na Městském úřadě Prahy 3, kde se sešla nejenom rodina, ale také Brichtovi kolegové z hudební branže, např. zpěvák Petr Janda, který dorazil i na posvatební party,nebo Lou Fanánek Hagen. Na obřad dorazil také Tomio Okamura

Pro Joannu to byla první svatba. Od rána jsem velmi nervozní. Držíme české tradice, které jsou stejné jako v Polsku, takže od včerejška mě Aleš neviděl a i teď se před ním schovávám,“ netajila se brunetka. Aleš má na rozdíl od ní ale bohatější zkušenosti. Tohle se chlapovi stává několikrát za život, tak nevím, proč bych měl být nervózní,“ sdělil Blesk.cz před obřadem.

Fotogalerie
14 fotografií