Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Reportérka Divišová z Novy: Nejdřív domácí násilí, teď těhotenství! Miminko ohlásily i další moderátorky!

/
  • Bára Divišová překonala domácí násilí a teď otěhotněla s novým přítelem.
    14. června 2016 ● 18:37

    S těhulemi se na barrandovském kopci roztrhl pytel. Televizi Nova čekají velké personální změny. Těhotné jsou celkem čtyři a ta pátá už z Novy odešla. O koho jde a kdo se na televizních obrazovkách zanedlouho přestane ukazovat kvůli péči o miminko?

  • 1.

    Emma Smetana

    Sice už nepatří do stáje moderátorek televize Nova, dlouho jí však byla. Emma Smetana z televize nedávno odešla a chvíli poté vyšlo najevo, že se svým přítelem Jordanem Hajem čeká potomka. Radostnou novinu muzikant oznámil také na sociální síti. A ani bývalá moderátorka neotálela. „Já na toho McCartneyho prostě potřebuju, a jestli nikdo nevíte o volném lístku (nebo spíš dvou), tak se tam i s břichem propašuju přes kuchyňský nebo záchodový okýnko. To chcete?!?!?!“ vtipkovala Smetana na sociální síti.

     

  • 2.

    Veronika Boho

    Další těhotnou na Barrandově je Veronika Boho, bývalka hudebníka Lukáše Boho, současného manžela missky Jitky Válkové. Veronika si sice nesedá za pultík a ani není hvězdou televizních kamer, stará se však o vzhled moderátorek a moderátorů... Je totiž maskérka.

     

    Veronika Boho už má velký pupík.
    Autor: Facebook.cz

  • 3.

    Michaela Nová

    Moje poslední ‚odšéfované‘ Střepiny na dobu neurčitou... Teď mi bude na oplátku šéfovat moje princezna,“ napsala si na Facebook Michaela Nová, která odešla na mateřskou dovolenou.

     

  • 4.

    Bára Divišová

    Poté, co se musela reportérka Bára Divišová vypořádat s domácím násilím, našla si nového partnera, se kterým otěhotněla. Je vidět, že konečně našla štěstí a je velmi spokojená. Těhotenství jí navíc velmi sluší.

     

  • 5.

    Tereza Šnoblová

    Mladičká moderátorka Tereza Šnoblová z Televizních novin se také zanedlouho stane šťastnou maminkou. „Jsem ve třetím měsíci a na miminko se moc těšíme. Už to na mně začíná být i maličko vidět,“ řekla serveru Extra.cz moderátorka s tím, že miminko neplánovala. S přítelem Jakubem však mají velkou radost a těší se na něj.

    Tereza Šnoblová s přítelem Jakubem čekají také miminko.
    Autor: Facebook.cz/Tereza Šnoblová

Diskuse k článku Přidat názor
Počet komentářů: 6

havran2: Měla by se naučit mluvit a je to komediantka ! ! !

(15. 06. 2016 08:18)

y1xcvbnm:  Šnoblová včera hlásila zprávy a blo to na ní vidět až moc, oteklý obličej a šilhá na čtecí zaření.

(14. 06. 2016 20:55)

maledivy2016: FUJ..

(14. 06. 2016 19:16)

belcev: A Borhyova nic te nikdo necaknul do pipiny?

(14. 06. 2016 19:16)
Zobrazit celou diskusi
Články odjinud

Dnešní horoskopy