Zřejmě si tehdy řekla – do třetice všeho dobrého a zlého. Herečka Tereza Kostková (40) se před deseti lety stala třetí manželkou divadelního režiséra Petra Kracika (58). První manželská krize přišla po osmi letech manželství. Ale vypadalo to, že ji aktéři ustáli. Bohužel ne nadlouho.

Tak to začalo

Jejich vztah vznikl na prknech nebo v zákulisí Divadla pod Palmovkou. Ona mladá začínající herečka, on vyzrálý uznávaný režisér a navíc ředitel divadla. I když v té době byla jeho oficiální partnerkou herečka Veronika Gajerová, tak přesto si s ním Tereza začala a dokázala ho svými zbraněmi od kolegyně odloudit. Čtyři roky spolu chodili, a když Kostková zjistila, že je těhotná, tak ji Kracik požádal o ruku.

Nejšťastnější den

Po dvou občanských sňatcích se režisér rozhodl pro svatbu v kostele. Proběhla v kostele sv. Antonína na Strossmayerově náměstí v Praze. Svatba byla tradiční, Petru Kracikovi šel za svědka výtvarník a scénograf Jaroslav Milfajt, Tereze zpěvačka, herečka a její nejmilejší přítelkyně Dita Hořínková. Jednu zvláštnost ale přece jen měla – snoubenci si nevyměnili prstýnky. „Osobně šperky nosím jen sporadicky nebo jako součást kostýmu a prstýnky pro mě podstatu svatby také nepředstavují. Shodli jsme se s Petrem, že peníze, které bychom vyhodili za věci pro nás dva zbytečné, věnujeme spíš na něco potřebného – proto také náš příspěvek Nadačnímu fondu Kapka naděje i kostelu sv. Antonína,“ vysvětlila herečka.

Narození malého Toníka

Po narození syna Antonína vypadalo jejich manželství idylicky. První krize přišla před dvěma roky, ale jak sama herečka řekla, aspoň se vyčistil vzduch. Vše se vrátilo do starých kolejí a letos začátkem roku šokovali prohlášením, že jsou rozvedení. Důvod ani jeden neuvedl.

Momentálně jsou oba bez oficiálních partnerů. O syna se stará Tereza s pomocí své maminky Carmen Mayerové.

VŠE O TEREZE KOSTKOVÉ NA BLESK.CZ NAJDETE >>> ZDE!!!

Video
Video se připravuje ...

Tereza Kostková o svém rozvodu: Jsou věci, které se nemusejí držet pořád! Petr Macek, Petr Soukup,Jan Brunclík, Markéta Reinischová

Fotogalerie
25 fotografií