Poslední dny byly pro Dádu hodně perné. Začalo to hádkou s manželem před kamerou Blesku kvůli jeho milence Lucii Gelemové (33). Následovalo společné prohlášení manželů o tom, že si dávají svobodu, a skončilo otevřenou zpovědí Patrasové o nové lásce.

Rozvod ale není na pořadu dne. „Přece nebudu té paní dělat radost. Proč se rozvádět po pětatřiceti letech manželství, když vlastně všichni spějeme ke konci…,“ prozradila. „No, jak to máme… nijak. Pan Slováček říká každou chvíli něco jiného, jak to s tou paní má. Takže ani já nevím, jak to je a co bude,“ vyjádřila se Dáda k manželově veřejnému poměru.

„Jak vidíte, tak manžela nebiju, on na mě neřve. Zkrátka máme na krku zlatokopku, myslím, že je to jasné úplně všem,“ prozradila nejen to v rozhovoru pro dnešní Blesk pro ženy.

1. krok: Hádka před kamerou

To, že je situace mezi manželi vypjatá, dokázala čtvrteční hádka přímo před kamerou Blesku. „Už je mi můj muž a jeho přítelkyně jedno,“ prohlásila před Felixem Dáda. A toho se její reakce hodně dotkla. Na otázku, jestli není škoda zahodit šanci na usmíření, odsekl: „To se zeptejte paní Patrasové,“ a bez dalšího komentáře odešel.

Celá hádka mezi Felixem Slováčkem a Dádou Patrasovou zde!

Video
Video se připravuje ...

Výčitky milenců, hádka a útěk: Drsná scéna Patrasové a Slováčka před kamerou Blesku! Markéta Reinischová, Tomáš Sovinský

2. krok: Oficiální prohlášení

Manželé se rozhodli vydat společné prohlášení a ukončit spekulace o jejich soužití. „Připustili jsme možnost určité formy tolerance, ke svým osobním životům, zájmům a výběru osob, s nimiž se hodláme nadále stýkat,“ informovali veřejnost.

3. krok: Dáda přiznala lásku

Dáda přiznala, že je zamilovaná, a není pochyb, že řeč je o jejím dobře situovaném italském příteli, který ji prý miluje už 18 let. Teď jen dělí čas mezi ni a firmu v Kalábrii. A jde evidentně o padesátníka v plné síle a ne sedmdesátníka, jako má doma.

Celý rozhovor čtěte v časopise Blesk pro ženy: Vychází v pondělí!

Vše o Dádě Patrasové a Felixi Slováčkovi najdete: ZDE!

Fotogalerie
10 fotografií