Jarda Jágr se po příletu do Čech chová jako malej Jarda. Jeho rozpustilé chování odstartovalo video, jak tančí u hokejky, zastal se své holky, která se před lety živila jako topless tanečnice u tyče. Pak následovalo další video, na němž Jarda komunikuje s paparazzi fotografem a posléze mu nese snídani, kterou připravila jeho přítelkyně Veronika Kopřivová.

Dvě videa stačila k tomu, aby se hokejová rodina rozdělila na dva tábory. Jeden si myslí, že je Jarda Bůh, takže vše co dělá, je správné, druhá, že se Jarda zbytečně ztrapňuje před celým národem.

Co si o chování své expřítele myslí moderátorka Iva Kubelková. „Jelikož nejsme téměř vůbec v kontaktu, maximálně si napíšeme jednou dvakrát do roka, tak nemám právo ho soudit. Ale Jarda byl vždycky hrozně vtipnej a uměl pobavit,“ řekla Blesk.cz Iva, která odmítla komentovat jeho novou přátelkyni Veroniku. „Je to jeho věc a jeho život, a já mu vždy budu přát jen to nejlepší. Hlavně aby byl šťastnej vedle ženy, kterou miluje,“ dodala Kubelková, která se se svým přítelem Jiřím objevila na slavnostním vyhlášení výsledků letošního ročníku soutěže Žena regionu.

Video
Video se připravuje ...

Jágr hájí přítelkyni, která tancovala u tyče: Já to dělám taky! Podívejte! Facebook/Jaromír Jágr

Fotogalerie
17 fotografií