Dokud Michaelu Frolíkovi nevyprší pětiletá smlouva s hokejovým týmem Calgary, zůstane Diana Kobzanová v Kanadě. Šílí z pocitu, že nemůže pracovat.

Je mi jasné, že si teď zase spousta lidí řekne: kráva nespokojená, o co jí jde? Ale tak to prostě je, chybí mi moje práce a moje peníze. Byla jsem zvyklá žít nějakým způsobem a najednou jsem závislá na tom druhém,“ stěžuje si v rozhovoru pro časopis Téma Miss ČR 2001, která kvůli hanbatým fotografiím pro erotický časopis přišla o korunku.

Sotva se nastěhovala do Kanady, vyběhala si na úřadech pracovní povolení. Zkoušela své štěstí v médiích, ptala se i v rádiu, bohužel neuspěla. „Kdo mi dá práci na šest měsíců, když potom zase chceme jet do Prahy? A říct si: já jsem kvůli tobě odjela do Kanady, tak teď zase ty kvůli mně zůstaneš aspoň rok v Praze, to je nereálné. Práci v médiích vám na šest měsíců nikdo nedá. Takže jsem v tomhle ohledu taková zamčená,„ přiznala pro Téma Kobzanová, která se alespoň snaží nasávat informace o veškerém dění ve světě pomocí televize a internetu, aby doma s dcerou Ellou nezakrněla.

Další věcí, co jí děsí je fakt, že jakmile se jednou stala matkou, svou práci už nikdy nebude moct dělat naplno. „Michal by hlavně chtěl ještě další děti, na rozdíl ode mě. Čím víc dětí máte, tím hůř se všechno organizuje. A já mám pořád hlad po tom být v něčem dobrá. Ženská je prostě buď máma, anebo se věnuje práci, ale dělat obě věci zároveň pořádně nejde,“ vysvětlila s tím, že se jí nelíbí myšlenka mít víc dětí a najímat si kvůli tomu chůvu, která je bude muset vozit na kroužky, protože rodiče potřebují vydělávat.

Fotogalerie
14 fotografií