Manželská krize Dády a Felixe trvá už rok a půl. Přesně tak dlouho má Slováček milenku Lucii Gelemovou, kterou už dávno neskrývá před veřejností. Vodí ji na akce, dohazuje jí kšefty, tráví spolu čas na romantických večeřích... A to nejvíc uráží Dádu. Ta nejdříve uvažovala o rozvodu, ale pak si to v hlavě srovnala a svého manžela více méně ignoruje.

Video
Video se připravuje ...

Výčitky milenců, hádka a útěk: Drsná scéna Patrasové a Slováčka před kamerou Blesku! Markéta Reinischová, Tomáš Sovinský

Nežárlím na něj od té doby, co jsem si v sobě po roce a půl strastí srovnala všechno, co jsem si srovnat měla. Když už je mi můj muž a jeho přítelkyně jedno. Už jsem se prostě srovnala s jeho extempore. On nic neřeší, je flegmatický, vždyť se na něj podívejte. Jak se do lesa volá, tak se z lesa ozývá,“ řekla Blesk.cz Patrasová.

A ani Slováček svou ženu nešetřil. Připomněl jí její nedávnou večeři s italským elegánem na lodi. „V tu dobu, kdy jsem byla na večeři s italským přítelem, tak on byl v Opletalové ulici na večeři s posluchačkou druhého ročníku, paní Gelemovou,“ odsekla Dáda, které to v černých koktejlkách seklo. Ale ani to s nevěrným mužem nehnulo.

Felix dokonce přiznal, že už své ženě hodně dlouho nekoupil dárek, natož aby ji pozval na romantickou večeři. Manželé svou krizi dokázali překonat, jen když společně přestřihli pásku nově otevřeného butiku Uomo Napoletano.

VŠE O DAGMAR PATRASOVÉ NA BLESK.CZ ČTĚTE >>> ZDE!!!

VŠE O FELIXOVI SLOVÁČKOVI NA BLESK.CZ ČTĚTE >>> ZDE!!!

VŠE O MILENCE FELIXE SLOVÁČKA LUCII GELEMOVÉ ČTĚTE >>> ZDE!!!

Fotogalerie
48 fotografií