Byl to otřesný zážitek pro oba dva. Ivan Vyskočil byl na pokraji nervového zhroucení, jeho přítelkyně Romana Fenclová na pokraji smrti.

Když si na to vzpomenu, ještě teď mi naskakuje husí kůže. Romaně začalo být špatně a dostala silné křeče v břiše. Nechtěl jsem vyhledávat místní nemocnici, věřím našim doktorům, tak jsme okamžitě naskákali do auta a vyrazili k domovu,“ přiznal Vyskočil.

Cestu z Chorvatska do Čech vzal hupem. Na dopravní předpisy kašlal. „Měl jsem o ni děsný strach, v autě postupem času přestala komunikovat a říkal jsem si, holka vydrž do Plzně. Bohužel, nešlo to. Bylo to s ní horší a horší, takže jsme skončili dříve, v nemocnici v Klatovech,“ vyprávěl s hrůzou v hlase herec.

Romaně bylo skutečně zle a doktoři Vyskočilovi sdělili, že její život skutečně visel na vlásku. „Přijeli jsme ani ne za pět minut, ale doslova za minutu dvanáct. Okamžitě šla na operaci a teď už je všechno zlé, jak se zdá, pryč a naštěstí i minulostí. Zaplaťbůh,“ děkoval Vyskočil s tím, že velké dík patří hlavně ošetřujícím lékařům.

Fotogalerie
8 fotografií