K padesátým narozeninám dostal herec roli Kristiána. „Paní režisérka ji napsala přímo pro mě,“ prozradil jubilant k postavě šarmantního svůdce ve filmu Sezn@mka. Bude se motat kolem jedné sukně za druhou a Adéla tomu bude coby jeho manželka jen smutně přihlížet. Zatímco před lety tomu bylo právě naopak.

Video
Video se připravuje ...

K padesátým narozeninám dostal Jiří Langmajer filmovou roli svůdce Bontonfilm

Známý záletník, který v minulosti randil s herečkami Mášou Málkovou (32), Ivanou Jirešovou (38) či modelkou Petrou Faltýnovou (38) našel totiž štěstí před šesti lety v náručí Gondíkové, která mu podlehla i navzdory tomu, že byl stále ženatý s Kamilou Langmajerovou (45).

Ta si s ním podle jeho slov také ve své době zažila perné chvilky. „Chlastal jsem, posledních deset let jsem prožil v aťasu, což byl malý pokojíček v Divadle pod Palmovkou. Měl jsem pocit, že to jinak nezvládnu, potřeboval jsem pořád vzruch a nový impulsy,“ vzpomíná na svůj manželský život herec, který je prý vedle Adély šťastný jako nikdy.

„Tuhle ženskou mi přinesl pánbůh. Adélu jsem dostal jako dar. Samozřejmě jsem o ni zase málem přišel, protože jsem se dál choval jako kokot,“ svěřil se v rozhovoru pro časopis Reflex Langmajer, který si uvědomuje, čím za nynější vztah zaplatil.

„Musel jsem přijít o ženu, která mě dvacet let držela nad vodou, vychovala dvě úžasný dcery a prožila se mnou příšerný, opravdu příšerný věci, a říct jí promiň, jdu pryč,“ dodal herec.

Fotogalerie
14 fotografií