Vše začalo kvůli rozhovoru Dády Patrasové, který loni v říjnu poskytla TopStar Magazínu. Byla na něm dost „uvolněná“ a dalo by se říct, že i lehce ovíněná.

Myslím, že po tolika letech spolupráce si mohu dovolit říct svůj názor na to, že se mi nelíbí, jakým způsobem paní Patrasová rozhovor vedla. Byla to jedna konkrétní věc. Viděl jsem v televizi rozhovor, v němž byla opilá. To mě vytočilo, protože si myslím, že si to jako královna dětí nemůže dovolit. Měla by vystupovat úplně jinak. Představuji si ji usměvavou a voňavou. Tohle poškozuje naše společné projekty a v první řadě to poškozuje ji,“ rozčílil se Barták.

Podívejte se na video, které je předmětem sporu:

Video
Video se připravuje ...

Dáda víno ráda: Patrasová nezvládla stres! Opila se a seřvala reportérku Primy! FTV Prima

Patrasovou to pochopitelně urazilo a vrátila mu úder. „Pokud o mně říká, že piju, tak by si měl zamést před svým vlastním prahem, protože on v pití vede první ligu. Když jsme zkoušeli Sněhovou královnu, tak už byl od desíti od rána u baru ve foyer a chlastal. To on je opilec!“ vzkázala mu Dáda v rozhovoru pro týdeník Sedmička. Hájila se tím, že v životě nedělala v opilosti rozhovor, prý to není její životní styl.

Barták se navíc domnívá, že ho kvůli konfliktu vyšoupla ze svého posledního trojcédéčka. Jako na potvoru na něm není ani jedna píseň, kterou pro ni Barták napsal. To však Dáda popírá s tím, že si vybrala ty písně, které mají u posluchačů největší úspěch, a vůči skladateli nemá žádné závazky. Manželka Felixe Slováčka za vším vidí touhu Bartáka po penězích.

Podle mého názoru Bartáka naštvalo a urazilo, že nebyl přizván k našemu dalšímu připravovanému muzikálu Alenka v kraji zázraků. Byly s ním velké potíže, proto já ani producenti Pixovi už s Bartákem nechceme mít nic společného,“ řekla celou věc Dáda, která dnes spolupráce s Bartákem lituje.

Idol dětských srdcí a šéfka žížaly Julie také rázně odmítla, že by někdy poskytla rozhovor opilá. „V životě jsem neudělala rozhovor v opilosti! Nejsem blázen a není to můj životní styl,“ řekla Dagmar Patrasová.

VŠE O DAGMAR PATRASOVÉ NA BLESK.CZ ČTĚTE >>> ZDE!!!

Fotogalerie
62 fotografií