„Taková prsa Andreefakt závidíme,“ shodly se její kolegyně – Česká Miss World Natálie Kotková (22) a Česká Miss Earth Kristýna Kubíčková (18). Obě dvě mají sice pěkná, ale jedničky. Proto tak k Andreiným plným dvojkám s obdivem vzhlížejí.

A poprsí spolu s ukázkovými postavami tady tentokrát hrálo hlavní roli. Dívky totiž do ateliéru Blesk TV MAGAZÍNU dorazily na svoje vůbec první sexy focení.

Přestože musely pózovat nekonečných sedm hodin, protože přece jen ještě nemají výrazy a pózy tak v malíčku, vůbec jim to nevadilo. „Hrozně si to užívaly, měly dobrou náladu. To je vždycky při focení důležité,“ liboval si fotograf Jan Tůma. „Já jsem byl zase rád, že jim skvěle sedlo prádlo, které jsme jim vybrali,“ dodal.

Před samotným focením, jehož jediným tabu bylo svléknout podprsenku úplně, se nejdéle líčila Andrea. Zatímco svou postavu dává na odiv z jakéhokoliv úhlu, trápení má s nosem. „To jediné mi na mně nevyhovuje. Ale už o tom jednám s klinikou,“ prohlásila s tím, že plastiku v nejbližší době podstoupí na sto procent. Naštěstí byla v ateliéru i šikovná vizážistka, která jí pomocí make-upu nos zmenšila.

Sexy trojice v celé své kráse už v pátek v BLESK tv MAGAZÍNU!

Fotogalerie
32 fotografií