Kromě pořadu Tvoje tvář má známý hlas Holišovou skrze obrazovky pravidelně vídáme také v nekonečném seriálu Ulice. Ztvárňuje zde Veroniku Maléřovou, která se potýká nejen s krizí v manželství kvůli aférce s farářem v podání Aleše Hámy (43), ale rovněž bojuje s pubertální dcerou Rozárkou.

VŠE O SHOW TVOJE TVÁŘ MÁ ZNÁMÝ HLAS NAJDETE>>>ZDE!

S představitelkou seriálového potomka má ale Hanka společného možná víc, než by se zdálo. Zatímco Holišovou kdysi komise na JAMU nepřijala na muzikálové herectví kvůli špatnému tanci, Kadeřávková pro změnu dostala z tancování pětku na Pražské konzervatoři, kterou studuje.

Kvůli tomu mladé herečce dokonce hrozilo podmínečné vyloučení, navíc těsně před maturitou. Anna si naštěstí poradila. „Odvolala jsem se. Byla přizvaná jiná komise a ta mě ohodnotila známkou dostatečně. Takže jsem nakonec k maturitě naštěstí připuštěna byla,“ vysvětlila deníku Aha! seriálová Rozina.

Jelikož zkouška z dospělosti se jí kvapem blíží, snaží se všechno učení na poslední chvíli dohonit. Na sociální síť si pověsila fotku z knihovny, kam si přišla pro literaturu doslova za pět minut dvanáct. „Do maturitní zkoušky mám krásných 34 hodin,“ připsala ke snímku Kadeřávková.

Fotogalerie
11 fotografií

Fotogalerie
11 fotografií