Po letech strávených na moři coby kapitán plachetnice se fotograf českých celebrit a nahých krásek letos na jaře přestěhoval do Tanzanie, kde si s kamarádem otevřel penzion. Bláha se také po letech vrátil k focení modelek a práce se mu jen hrnula.

Těšil se dokonce na narození vnoučete! V únoru mu syn Martin oznámil, že s partnerkou čekají miminko. To všechno jsou důvody, proč být šťastný. Z jakého důvodu se tedy oběsil, a ještě k tomu v pokoji vlastního penzionu?

Video
Video se připravuje ...

Plný kufr drog na pražském „hlaváku“. A sebevražda slavného fotografa celebrit redakce Blesk

Podle kamaráda a moderátora Luďka Hrzala (50) Jirka nerozdýchal partnerskou krizi s přítelkyní Janou Z., se kterou do Tanzanie odletěl. „Jana opustila Jirku kvůli Honzovi, za kterým tam spolu odletěli. Jirka chtěl zpátky do Česka, ale neměl za co. Toť odpověď na to, co se stalo,“ naznačil moderátor hned dva možné důvody pro zoufalý čin.

Že by se ale fešný Tarzan měl utrápit kvůli nějaké nevěrnici, to si nechtějí mnohé z jeho obdivovatelek připustit. „To je nesmysl! Jirka mohl mít na každém prstě jednu!“ řekla Blesku Vlaďka Šuleková (46), žena známá skrze techtle s triem MacuraRychtář – Martucci.

„Byl vitální, měl chuť do života, byl plný elánu, nedal se nikdy a ničím rozhodit. Znala jsem ho moc dobře šest let. Nechápu, proč to udělal! Musel se pomátnout,“ říká. Chvilkové pominutí mysli to asi bylo. Bohužel osudné…

Vzkazy přátel

„Všichni ho známe jako člověka, co miloval život. Už jednou ses zvedl ve své bolesti a začal jsi znovu. Teď to muselo být ještě silnější.“ Jana A.

„Měl neuvěřitelné charisma, široké srdce a byl to ošlehaný pravý CHLAP, kterých stále ubývá, český TARZAN. Bral život jako férovou hru a vždy podle pravidel. Měl můj hluboký obdiv. Je mi jen líto, že jsem včas nezachytil signály volání o pomoc mezi řádky.“ Adam G.

„Bratříčku mimozemšťane, budeš mi chybět...“ Ivana M.

Fotogalerie
47 fotografií