Iveta, která se do srdcí posluchačů zapsala například písničkami Láska má je zákon, Málo mě zná či Tři oříšky, patřila neodmyslitelně mezi hvězdy české populární hudby. Hrála v několika muzikálech, mnohokrát se umístila na vyšších příčkách ankety Český slavík a třikrát dokonce zvítězila.

Jenže postupem času začala její sláva upadat a Bartošová na sebe spíše než zpěvem upozorňovala mnohými skandály a milostnými problémy. Měla vážně podlomené psychické zdraví, několikrát vyhrožovala sebevraždou a bojovala se závislostí na alkoholu. Dlouho nevydržela v protialkoholní léčebně ani v Bohnicích, vždy po čase utekla domů, do své vily v Uhříněvsi.

Měla za to, že právě tam je jí nejlépe. Hlavně v době, kdy tam s ní ještě žil syn Artur Štaidl (19). Jenže fotografie, kterou deníku Aha! zaslal čtenář, ukazuje, že už v roce 2010 měla Iveta vážné problémy. Co se týče kariéry, snažila se v té době zrovna o „comeback“ a v rámci turné „Když Iveta zpívá“ objížděla jeden koncert za druhým.

Za píseň Heja Heja si však vysloužila značnou kritiku a posměch a na sklonku roku navíc odřekla slíbená vystoupení na další rok. Při pohledu na zpěvaččinu kuchyni je jasné, že nezanedbávala jen zpěv, ale také vlastní domácnost. A to neskutečným způsobem.

Na lince a kamnech se válelo nespočet sklenic, plechovek a nádob, takže bylo jen stěží možné zde něco kloudného připravit. Ivetě asi v té době stačilo si místo jídla vzít prášky, které jsou na snímku také k vidění. Přímo na sporáku pak ležela igelitová taška, která mohla způsobit klidně i požár. Stačilo by, kdyby Bartošová ve slabší chvilce náhodou chtěla něco vařit, sporák zapnula a igelitky si přitom nevšimla.

Značný nepořádek panoval i na poličce s kořenkami, které byly na sebe různě namačkané a navíc byly nakřivo, jako by byly opilé. Dost pokrouceně vypadal také jeden šuplík kredence. Skoro jako by ho někdo úplně vytáhl a pak už nedokázal dát zpátky tak, jak patřil. Vedle dřezu se pak povalovala hromada nádobí bez většího ladu a skladu. Trochu děsivě působí i sada nožů, hlavně proto, že si už čtyři roky před pořízením této fotky Iveta podřezala zápěstí. Tehdy jí ještě včas pomohla sousedka...

Ivetiny obrazy
Autor: Foto: Pavel Machan

VŠE O IVETĚ BARTOŠOVÉ A JEJÍ SEBEVRAŽDĚ NA BLESK.CZ ČTĚTE>>>ZDE!

Fotogalerie
76 fotografií