Daniela Peštová je jako modelka zvyklá se rychle balit a cestovat po celém světě. Za těch dvacet let v modelingu už ví, které věci opravdu potřebuje i které zbytečnosti může nechat doma.

„Pokud někam jedu na 10 nebo míň dní, bez ohledu na roční období nebo destinaci, beru si jen příruční zavazadlo. Používám rolovací metodu a vybírám si věci, které se dají dobře kombinovat a fungují jak přes den, tak na večírek (šperky nezaberou žádné místo a vykouzlí i z obyčejných šatů wow outfit). Dobrý nápad je přibalit si lehkou skládací tašku pro všechny případy. A co se nevejde, si obleču – už kolikrát jsem měla na sobě víc vrstev než cibule,“ okomentovala fotku s věcmi, které si bere na cesty, manželka Pavola Habery.

Ale bystřejším neuniklo, že si Daniela potrpí na značky. Jen taška Prada vyjde na 60 tisíc korun, kožená bunda na 15 tisíc, plavky na 3 tisíce, sandálky na 3 tisíce, balerínky na 8 tisíc, svetr na 5 tisíc nebo sluneční brýle Dior cca 8 tisíc korun. A ani kufr nebyl levný, jeho cena je okolo dvaceti tisíc korun.

Fotogalerie
10 fotografií