Michaela vychodila střední školu v Česku a pak studovala návrhářství v Itálii. Po návratu domů se začala naplno věnovat módnímu byznysu a šití košil na míru z italských látek. Zatímco její maminka žije v Praze, její otec pendluje mezi Apeninami a rodnou hroudou.

„Táta s námi nebydlí. Naši jsou rozvedení a každý má už svůj život,“ svěřila Michaela Markétě. „S tátou jsem už skoro dva roky nemluvila a ani v Itálii jsem dlouho nebyla. I když mi přátelé často volají, abych přijela,“ prozradila Skuhravá.

Když byl Bomber v italském Janově na vrcholu slávy, byla Michaela ještě malá. Fotbalové zápasy, kam chodila s maminkou, většinou prospala, ale jeho popularitu a štědrost si užívala.

„Přiznávám, byla jsem dítě. Táta nám dost dopřával, ale na druhou stranu vždycky chtěl, abychom si to se sestrou zasloužily. Větší dárky, jako třeba čtrnáct dní v Itálii s kamarádkou, jsem dostala za to, že mě přijali na střední školu,“ zavzpomínala Bomberova dcera.

Video
Video se připravuje ...

Dcera Bombera Skuhravého Michaela: Rodiče se rozvedli! S tátou jsem už dva roky nemluvila. Jan Jedlička, Markéta Reinischová

 

Fotogalerie
7 fotografií