Úmrtí v rodině je velmi bolestivé pro každého člověka. I pro zpěvačku Daru Rolins, kterou opustil její milovaný tatínek a dědeček její dcery Laury. Na pohřeb ve čtvrtek dorazily desítky lidí, avšak jedna z dcer chyběla. Po boku maminky Zlatky a sestry Jany nestála Dara Rolins. Na místě byl pouze věnec s dojemným vzkazem: „Odešel jsi pod křídly anděla. Dcera Darinka a vnučka Lolinka.

Zpěvačka nedorazila kvůli zásahu osudu. Na dálnici D2 ji zastihla nehoda dvou kamionů, které na dlouhé hodiny zablokovaly dálnici a Dara uvízla v koloně. „Některé situace v životě jsou kurevsky kruté. Nestihla jsem pohřeb svého otce. Tři hodiny v zácpě, 200 metrů od dvou vybouraných kamionů, půl hodiny od Bratislavy. Je mi hrozně,“ napsala si nešťastná zpěvačka na Instagram k fotce z kolony.

O církevní obřad, kdy se s panem Rolincem loučila nejen jeho rodina, ale také přátelé, se starala početná ochranka, která dohlížela na hladký průběh. Pohřeb trval zhruba hodinu a zazněla při něm také píseň od Eda Sheerana Thinking Out Loud. Zpěvačka dorazila až na smuteční hostinu.

Fotogalerie
22 fotografií

Poslechněte si píseň, která zněla na pohřbu tatínka Dary Rolins.