Místo, aby se učil na maturitu, chystá si Vincent Navrátil (19) řeč na rozloučenou s milovaným tatínkem Markem Navrátilem (†55). Rozhodl se, že dnes promluví na jeho pohřbu. I s bratrem Cyrilem (27), který žije v Paříži.

„Když táta zemřel, tak se bratr okamžitě vrátil. Promluvíme oba,“ řekl deníku Aha! syn Veroniky Žilkové (54). Řeč na poslední rozloučení s tátou si prý připravovali sami a rozhodně nebude truchlící. „Táta byl srandista, tak jsme řeč pojali tak, aby se mu tam nahoře líbila,“ vysvětlil Vincent.

„Kvůli tátovi se snažíme nesmutnit, ono to ale nejde zase až tak úplně,“ podotkl dojatý herec, který včera s bratrem dával dohromady hudbu, jež zazní na pohřbu. „Určitě zazpívají Beatles a Peter Gabriel. Ty táta miloval,“ dodal.

Do poslední chvíle nebylo jasné, zda se pohřbu zúčastní také Agáta Hanychová-Prachařová, která byla v době smrti svého otčíma na dovolené. Ve čtvrtek se ale urychleně vrátila domů, což oznámila na svém instagramovém účtu hashtagy #backhome #smutnoprazdno. Poslední rozloučení, které Blesk.cz bude sledovat, by tak mělo být za kompletní účasti rodiny. 

#backhome#smutnoaprazdno #

Fotka zveřejněná uživatelem Agata Hanychova (@agatahanychova),Kvě 26, 2016 v 8:28 PDT

Fotogalerie
14 fotografií