Skallová se svou diagnózu dozvěděla loni na podzim. V prsu si nahmatala bulku a na začátku listopadu si od lékařů vyslechla děsivou diagnózu. Okamžitě nastoupila kolotoč vyšetření a léčbu pod dohledem odborníků. Nyní se snad konečně blýská na lepší časy. Podle magazínu Pluska.sk Skallová před několika dny absolvovala poslední chemoterapii.

O zdravotním stavu své kamarádky a manažerky v jedné osobě informovala na sociální síti nedávno sama Dara Rolins. "Večer ještě návšteva u Evičky - apropó - daří se jí lépe :), děkujem/e všem za pozitivní zprávy a energii, vaše pozdravy vždy poctivě odevzdávám :)...!!!“

Sotva se zdraví Skallové začalo lepšit, stihla zpěvačku další rána. Na mrtvici zemřel její milovaný tatínek Dušan (†68). Stalo se tak jen pár dnů poté, co mu lékaři také diagnostikovali rakovinu. A aby toho nebylo málo, Dara kvůli autonehodě na dálnici nestihla jeho pohřeb.

Nehodu způsobil kamion s dusíkem, který pak na několik hodin ucpal komunikaci. „Některé situace v životě jsou kurevsky kruté. Nestihla jsem pohřeb svého táty. Tři hodiny v zácpě, 200 metrů od dvou vybouraných kamionů, půl hodiny před Bratislavou. Je mi hrozně,“ smutnila zpěvačka.

Fotogalerie
14 fotografií