David Kraus s Bárou Strýcovou randí necelý rok. Půl roku vztah tajili, protože se tak dohodli. Vzhledem k tomu, že muzikant měl vždy přítelkyně ze showbyznysu, málokdo tomuto spojení věřil. Ale jak čas ukázal, zřejmě jsou si souzeni.

Je pro ni David ten pravý? „Na to já úplně nevěřím. Každopádně nám to klape a David je pro mě momentálně ten můj princ,“ vyznala se v rozhovoru pro Elle Bára.

I když Kraus má spoustu povinností v Čechách, kdykoliv může, podporuje svou partnerku na turnajích v zahraničí. A když je Bára tady, tak si i s jejími rodiči zajdou na večeři. Před měsícem se takhle společně objevili v pražských ulicích a podle sportovního oblečení si asi zašli někam do fast foodu.

Loňský rok je rokem zamilovaných tenistek. Po Strýcové si kluka našla i Karolína Plíšková (sporťák Michal Hrdlička) nebo Klára Koukalová. Ta už několik měsíců randí s moderátorem TV Nova Petrem Suchoněm. Jejich polibky na veřejnosti nejdou přehlédnout...

Petr Suchoň s tenistkou Klárou Koukalovou
Autor: Empresa Media / Empresa Media / Profimedia

 

Fotogalerie
8 fotografií

 

 

 

 

 

 

Je pro ni David ten pravý? „Na to já úplně nevěřím. Každopádně nám to klape a David je pro mě momentálně ten můj princ,“ vyznala se.

Více na http://isport.blesk.cz/clanek/blesk-sport/257799/strycova-poprve-o-krausovi-kdo-koho-sbalil-a-je-pro-ni-ten-pravy.html