„Prosím vás, nosím ho už sedm měsíců. To jste si všimli až teď?“ odváděl obratně řeč jinam Voříšek. Jednoduchý kroužek tak už na konci října zpečetil vztah Karla a Vladimíra.

V té době byli spolu v Tibetu. Poté, co si tam nechali posvětit svůj vztah, se vypravili také do Nepálu. Po návratu museli samozřejmě svůj svazek zlegalizovat před úřady v Česku.

Jejich partnerství, které trvá už 13 let, bylo vždy veřejným tajemstvím. Vladimír, který býval rozhlasový moderátor, poté mluvčím na ministerstvu vnitra a nyní šéfuje oddělení komunikace a mluví za pražský magistrát, například chodil pravidelně na Karlův pořad Šansonění. Účastnil se také rodinných oslav a hlavně spojili své hlasy na internetových stránkách hovoryKV. cz. K jako Karel a V nikoli jako Voříšek, ale jako Vláďa!

Stejně jako se »V« už stal součástí rodiny Voříškových, tak i »K« patří k Řepkovým. Vladimírova maminka byla loni na křtu Voříškovy sbírky básní. O víkendu si zase vyrazili s Karlovým tatínkem, sestrou a její rodinou do zoo.

Fotogalerie
7 fotografií