„Před časem mu lékaři oznámili podezření na rakovinu kůže, což ho psychicky zdeptalo,“ řekl zdroj ke smrti Rolince, který zemřel ve čtvrtek večer. Otec slavné slovenské zpěvačky se kvůli podezření na zákeřnou rakovinu velice trápil. Osudnou se mu však stala mrtvice, která udeřila znenadání.

„Převezli ho do bratislavské nemocnice Kramáre, kde zemřel. Bylo to velice rychlé. Rodina je v šoku,“ dodal zdroj pro slovenský deník Pluska.sk.

Zpěvačka, která prožívá těžké chvíle, se obrnila mlčením a ke smrti svého tatínka se nevyjadřuje. Na svůj profil na sociální síti umístila jen obrázek racka letícího k nebi. Zrušila i své vystoupení v Trnavě, kde měla vystoupit v sobotu večer.

Právě Dařin otec společně s manželkou Zlatou a Dařinou starší sestrou Janou (51) zpěvačku od dětství podporoval v tom, aby se stala úspěšnou umělkyní. „Každé své aktivity přizpůsobil dění a povinnostem kolem malé Darinky. Rodiče i já jsme byli součástí jejího uměleckého růstu. Bylo to dost náročné na čas, ale ona to tak nevnímala,“ řekla před časem její sestra, která se také vydala cestou umělkyně. Je z ní úspěšná textařka.

Fotogalerie
8 fotografií