Herečka se poprvé od provalení nevěry manžela Felixe Slováčka (72) s výtvarnicí Lucií Gelemovou (33) objevila na veřejnosti s pánským doprovodem.

Společnost jí dělal pohledný muž, který lahůdky na stůl objednával v italštině. Seděli spolu u okna, aby měli výhled přímo na Pražský hrad. Tmavovlasý cizinec mu ale věnoval jen pramalou pozornost. Celou dobu byl totiž pohroužený do Dádiných tmavých očí a asi ani pořádně nevnímal, co baští. „Come sei bella – jsi krásná,“ zaznělo nejednou od stolu. Dáda vypadala šťastně.

Video
Video se připravuje ...

Slováček zase s milenkou Gelemovou! Odvezla si ho v noci domů! Marek Pátek, Pavel Machan

Ale nemyslete, Felix nezůstal sám doma odkázaný na to, co najde v ledničce. Ve stejnou dobu a jen o pár kilometrů dál seděl s Gelemovou, onou dobyvatelkou, s níž se podle svých slov už asi desetkrát rozešel! I oni spolu v centru Prahy večeřeli.

Na jejich další tajné dostaveníčko Blesk upozornil všímavý čtenář. Z restaurace se dvojice odebrala k Felixovu zaparkovanému vozu a Slováček, který je jinak na své věci dost choulostivý, dovolil milence řídit jeho mercedes! Odvezla si ho samozřejmě až k sobě domů! Muzikant se ovšem v jejím bytě nezdržel dlouho, doma byl určitě dřív než Dáda...

VŠE O DÁDĚ PATRASOVÉ, FELIXI SLOVÁČKOVI A LUCII GELEMOVÉ NA BLESK.CZ>>>ZDE!

Fotogalerie
16 fotografií