Jeho videa na Youtube, kde motivuje ostatní tlouštíky, aby se za své špeky nestyděli, sleduje čím dál více fanoušků. A čím víc jich přibývalo, tím víc FattyPillow makal. Vysílal deset hodin denně, chodil spát nad ránem a vstával až odpoledne. Špatná životospráva a množství nezdravého jídla si ale vyžádaly své.

Šel jsem do obchodu a najednou jsem měl pocit, že mám infarkt, strašná bolest na hrudi, na omdlení. Zlomovej okamžik. Stál jsem tam a říkal si: je to tady, to máš za ten život, za to jídlo, teď umřeš. Nechal jsem celej nákup v obchodě, utekl jsem pryč a najednou to trochu přešlo. Doma mě to chytlo zas, začal jsem zase stresovat. Máma mi změřila tlak, měl jsem ho strašně vysokej,“ svěřil se v magazínu MF Dnes. 

Okamžitě navštívil lékaře, který ale infarkt nepotvrdil, zato ho poslal za psychiatrem. „Zjistilo se, že mám panickou poruchu, psychické vyčerpání a deprese,“ přiznal s tím, že nyní užívá nenávyková antidepresiva a v práci zvolnil.

Dokázala ho vystresovat sebemenší blbost. „Stačilo minimální vykolejení z duševní rovnováhy, třeba aby mi jenom jinak zasvítilo slunce do očí a už mě začalo bolet u srdce a píchat v jazyku, začal jsem si to vsugerovávat,“ vysvětlil. Kromě depresí navíc od malička trpí obsedantně kompulzivní poruchou, což nejspíš souvisí se smrtí jeho otce.

Fotogalerie
7 fotografií