Kdoví, kde by dneska byla Gabriela Gunčíková, kdyby dala na rady svého bývalého manažera Leška Wronky. „Gábina byla v jeho stáji jen loutka. Musela skákat, jak on píská. Je to rockerka a on v ní viděl popovou zpěvačku, která bude zpívat hrozné cajdáky. A to nechtěla. Když si dupla, tak jí začal vyhrožovat smlouvou,“ řekl deníku Aha! zdroj, který si nepřál být jmenován.

Rozchod zpěvačky s manažerem provázel křik a hádky a práskání dveřmi. „Když se Gábina rozhodla jít svou cestou, strhla se strašná hádka a ona pak práskla dveřmi. Myslím, že od té doby spolu nepromluvili a ona má za to, že ji v kariéře hodně zbrzdil. Čekala totiž něco jiného,“ dodal zdroj.

Dnes si nemohou přijít na jméno. „Rozešli jsme se v roce 2013, protože jsme měli na některé věci rozdílné názory. Víc o tom mluvit nechci,“ okomentovala jejich vztah Gunčíková. Ani Wronka nebyl o moc sdílnější. „Nezlobte se, ale k paní Gunčíkové se nechci vůbec vyjadřovat,“ odvětil.

Gábina si stála za svým a vyplatilo se. Dostala se do finále soutěže Eurovize, ve které se v sobotu večer v 21 hodin utká o vítězství.

Kdo je Lešek Wronka?

Objevil Ewu Farnou (22), které dělal manažera a producenta do roku 2014. Předtím produkoval mimo jiné album Věry Špinarové (64) a psal písničky např. pro Karla Gotta (76) či Hanu Zagorovou (69). Od roku 2004 organizuje hudební Ceny Anděl.

VŠE O GABRIELE GUNČÍKOVÉ A SOUTĚŽI EUROVISION NA BLESK.CZ >>> ZDE!!!

Fotogalerie
12 fotografií