Libor Bouček je u všeho, a tak na vlastní oči vidí, jaké šílenství se rozběhlo okolo české zpěvačky, která se jako první Češka probojovala do finále a 14. května bude bojovat o vítězství.

Video
Video se připravuje ...

Zeman chce zrušit televizní poplatky. A Gunčíková oslnila Evropu redakce Blesk


„Je to neuvěřitelný. Včera byla tiskovka postupujících a na ní víc než 1000 novinářů hltá každý slovo naší Gabriely. Je to považováno za obrovský úspěch. Píše se o ní v Evropě a věští jí velkou budoucnost. Ptali se mě na ni kolegové z Ruska, Číny, Německa i Velké Británie. Ve finále ji uvidí rekordní počet diváků, poprvé půjde Eurovize i v USA. Navíc bude v jedné show s Justinem Timberlakem,“ napsal Blesk.cz moderátor Frekvence 1. 

"Jsem šťastnej, že u toho můžu být! Gábina je ale profesionál, včera sice mohla slavit, ale sama říká, že semifinále byl krok 1 a teď to hlavní. Svědomitě se chystá na sobotu, dnes rozebíráme performance a včera byla výborná, ale v sobotu chce být ještě lepší. Takovou profesionalitu jsem viděl jen u Karla Gotta!" dodal Bouček, který zpěvačku poznal, když v roce 2011 moderoval Československou SuperStar a Gábina skončila na druhém místě.

VŠE O GABRIELE GUNČÍKOVÉ A SOUTĚŽI EUROVISION NA BLESK.CZ >>> ZDE!!!

Video
Video se připravuje ...

Gunčíková je první Češka ve finále Eurovize! Co řekla před odletem? Blesk TV

Fotogalerie
7 fotografií