„Po skončení čtvrtečního představení a následné party jsem jel ve stavu střední až mírně vyšší pohodové opilosti domů a zapomněl jsem v kufru taxíku elektroakustickou kytaru,“ přiznal bavič na sociální síti.

Pavlásek v rámci zábavné show Komici s.r.o. vystupuje jako hudebník Jožo Kysucký z Bratislavy a na pódiu při tom hraje pravidelně na kytaru. Po posledním představení v pražské Lucerně však nemá na co brnkat.

„Taxíka jsem si odchytil na ulici, takže si nepamatuju společnost, ale kdyby si náhodou nějaký taxikář vzpomněl, že vezl mě, moji přítelkyni a tu kytaru do Strašnic, ať se klidně ozve, rád si ji vezmu zpátky. Kytaru. Přítelkyni jsem tam naštěstí nezapomněl,“ svěřil se Lukáš s historkou, kterou pochopíte spíš, když budete vědět, že byly čtyři hodiny ráno...

Pořád doufá, že se mu drožkář ozve. „Auto byla, myslím, červená oktávka. Třeba ani doteď neví, že v kufru nějakou kytaru má...“ připsal ještě Pavlásek. Své fanoušky pak uklidnil slibem, že pokud se jeho stará kytara nenajde, pořídí si novou a vystupovat bude dál.

Fotogalerie
8 fotografií