Patrasová mi vytýkala něco, co jsem nedokázal ovlivnit,“ řekl Blesku rocker, který na Silvestra hostil ve svém penzionku na Valašsku Slováčka a jeho milenku, výtvarnici Lucii Gelemovou (33).

„Gelemovou jsem bral jako partnerku a Patrasovou jako manželku. Tak jsem byl na to u Felixe vždy zvyklý. Vždy se vracel domů k Dádě, tak to bylo dlouhá léta,“ prozradil Janda bez obalu.

„Rozhodně mě ani nenapadlo, že bych měl volat Dádě, že je tam s nějakou milenkou. To bych ztratil Felixovo přátelství a to je mi dražší,“ vysvětlil Janda, na čí straně vždy bude stát. Felixovi jeho nevěru nerozmlouval. A dokonce se ho jako muž zastává!

„Jsem už na světě dlouho a nepamatuji si, že by někdo někomu něco takového rozmlouval. V tom chlapským světě je chlap za frajera, když má milenku, a všichni mu to závidí,“ pronesl lídr Olympiku slova, která se asi Felixově manželce líbit nebudou. „S Dádou jsem se k tomu incidentu už nevracel. Nechávám to být a myslím, že se to vyřeší samo a bude to v pohodě,“ dodal Janda, který si stojí za svým.

VŠE O SLOVÁČKOVI A JEHO NEVĚŘE NAJDETE>>>ZDE

Fotogalerie
14 fotografií