Karel Gott, který podstoupil zákrok odstraňující provizorní zakončení trávicího traktu, fanouškům vzkázal, že se cítí dobře. Operace původně měla proběhnout už v pátek (zpěvák nastoupil do nemocnice ve čtvrtek v poledne, doprovodila ho žena Ivana Gottová), nakonec ale byla podle informací Blesku odložena kvůli špatnému krevnímu obrazu Mistra.

Podle odborníků má operace odstraňující vývod svůj přesný postup a pacient na ni musí být dobře připraven, což bohužel zřejmě nebyl. Druhý termín tak měl Karel Gott v pondělí, kdy lékaři k provedení zákroku svolili.

Provizorně ukončený trávicí trakt měl Gott od loňského října, kdy ho postihla břišní příhoda. Díky té lékaři nakonec u Mistra odhalili rakovinu.

VŠE O KARLU GOTTOVI A JEHO BOJI S RAKOVINOU NA BLESK.CZ ČTĚTE >>> ZDE!!!

Lékaři začátkem loňského listopadu oznámili, že u Gotta diagnostikovali takzvaný Non-Hodgkinův lymfom. Zpěvák ihned zahájil cílenou onkologickou léčbu. Koncem února prodělal poslední chemoterapii a pozdější vyšetření ukázala, že jeho nádorové onemocnění zcela vymizelo, Mistr se tedy obratem pustil do získávání nových sil. 

Na konci dubna si nicméně postěžoval, že rekonvalescence postupuje pomaleji, než předpokládal, a přiznal problémy s dechem. V posledních dnech před nástupem do nemocnice už byl nicméně velmi aktivní a v úterý se objevil na oslavě 85. narozenin herečky Jiřiny Bohdalové

Fotogalerie
14 fotografií

Video
Video se připravuje ...

Karel Gott ukázal, jak se uzdravuje a jak mu rostou vlasy! Blesk TV